Parket

Parket

Hout is een natuurlijk product met een knusse charme en schoonheid. Door het plaatsen van een houten vloer kun je iedere ruimte warm aankleden. Parket is zeer geschikt voor dagelijks gebruik in iedere woonomgeving.


Doordat elke boom uniek is, zoals de mens dat ook is, zijn ook alle parketvloeren uniek. AZ Design heeft een ruim aanbod parketvloeren, met verschillende kleuren en motieven. Natuurlijk is de wens van onze klant de drijfveer voor ons, vandaar dat wij een uitgebreid assortiment aanbieden in hout. Zo is er voor iedere klant wat wils!

Het voordeel van het hebben van een parketvloer is niet alleen dat het gegarandeerd vlekvrij en onderhoudsvriendelijk is, maar ook dat het een hoge mate van comfort levert in combinatie met vloerverwarming, Parket is naast het leveren van veel comfort ook heel energiezuinig voor uw vloerverwarming.

Omdat AZ Design duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, leveren wij alleen kwalitatief hoge vloeren die lang meegaan. Daarnaast zijn al onze parketvloeren voorzien van een FSC-, PEFC- of Blauwe Engel kenmerk. Dit houdt in dat de parketvloer 100% natuurvriendelijk is. Voor iedere boom die gekapt wordt voor een van onze vloeren, worden er minimaal twee bomen teruggeplaatst in de natuur. Hierdoor wordt ook zorg gedragen voor de herbebossing van onze leefwereld.

PVC

Het gevoel van hout of natuursteen in een ijzersterk, kunststof jasje: Dat is wat PVC betekent!

PVC wordt steeds vaker gebruikt in de hedendaagse woningen. Het is een duurzaam product met een intelligente combinatie van innovatieve materialen die ecologisch verantwoord zijn. Wij leveren PVC vloeren met een woongebruik garantie van 25 jaar.

PVC is warm en stil door de geïntegreerde ondervloer. Het aanbod in PVC is divers, waardoor er veel keus is in verschillende kleuren en mogelijkheden.

Voordelen van het hebben van een PVC vloer zijn de duurzaamheid, vochtbestendigheid, hygiëne en onderhoudsvriendelijkheid. PVC kan in elke ruimte gelegd worden, ook in de badkamer. De PVC vloeren van Ecoplanken zijn slijtvast en brandvertragend, minstens zo belangrijk voor een huis.

Daarnaast zijn onze PVC vloeren ook vrij van schadelijke weekmakers. PVC is dé perfecte vloer om het ultieme comfort van vloerverwarming te ervaren. PVC is ook perfect voor bedrijfspanden of kantoren.

De nieuwste innovatie op het gebied van PVC vloeren zijn de visgraatvloeren. Laat u hierover informeren door een van onze adviseurs en bezoek onze showroom voor inspiratie.

Parket

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x