Het grote merendeel van onze keramische tegels voeren wij rechtstreeks in uit ItalIë, bekend voor hun stijlvolle uitstraling. Een keramische tegel bestaat uit een mengsel van natuurlijke substanties (zand, klei,..) dat uiteindelijk gebakken wordt onder hoge temperaturen, waardoor de tegel hard, sterk, vuurbestendig én hygiënisch is.

Buigen of krom trekken is voor een keramische tegel vrijwel ondenkbaar. In tegenstelling tot natuursteen, is een keramische tegel perfect afgelijnd en wijken de afmetingen zelden af. De uiteenlopende variaties in design en structuur passen zowel in klassieke als moderne interieurs. Een keramische tegel kan erg hard lijken op een natuursteen, maar is meestal vriendelijker voor het budget.

Voor een goed onderhoud van uw nieuwe vloer, raden wij u de producten van onze partner Berdy aan. Te verkrijgen in onze toonzaal.

VLOERTEGELS

Atlas Concorde EVOLVE

Bij keramische vloertegels zijn de keuzemogelijkheden eindeloos. vorm, formaat, design,….
van een gladde moderne tegel tot een warme, landelijke parkettegel…

WANDTEGELS

Atlas Concorde EVOLVE

Eenzelfde keramische tegel wordt vaak doorgetrokken naar de wand wat strak oogt. Daarnaast zijn er ook verglaasde keramische wandtegels in alle kleuren, formaten, met prints,..

Algemene Voorwaarden | © AZ Design, Alle Rechten Voorbehouden. | Privacy Policy